Skip to main content
#Etichete
Publicat
Urmăriți-ne

9 surse de unde casele de expediții pot câștiga curse

De unde iau casele de expeditii curse?

Fie că ești o casă de expediții nouă sau una cu experiență, găsirea surselor de transport poate fi o provocare. În acest articol, vom explora 9 surse inedite de unde casele de expediții pot câștiga curse. Așadar, dacă ești în căutarea unor idei noi pentru a-ți extinde afacerea, citește mai departe.

Sursa 1: Utilizarea platformelor online pentru transport

În zilele noastre, platformele online pentru transport sunt o opțiune populară pentru casele de expediții deoarece acestea oferă acces la o gamă largă de transportatori și te pot ajuta să găsești cele mai bune prețuri. Teleroute și Trans.eu sunt două exemple de platforme populare pentru transport la nivel european. Acestea îți permit să publici anunțuri pentru cereri de transport și să contactezi transportatori potențiali direct, prin intermediul platformei.

Sursa 2: Colaborarea cu companii de transport specializate

Colaborarea cu companii specializate într-un anumit tip de transport poate fi o opțiune excelentă pentru a-ți găsi curse mai ușor. De exemplu, dacă ai nevoie de transport frigorific, poți colabora cu o companie specializată în acest domeniu. Printre companiile specializate în transport frigorific se numără Cool Cargo UK sau HSF LOGISTICS. În felul acesta, poți accesa un grup de clienți noi și poți avea oportunitatea de a oferi servicii specializate pentru care poți cere prețuri mai mari.

Sursa 3: Încheierea de acorduri cu companii de transport mari

Încheierea de acorduri cu companii mari de transport poate fi o opțiune pentru casele de expediții care caută curse mai complexe sau mai bine plătite. Companiile mari de transport, cum ar fi DHL sau TNT, au o rețea extinsă și pot oferi oportunități de transport în mai multe țări. Încheierea unui astfel de acord poate necesita timp și efort, dar poate fi o sursă excelentă de venituri pe termen lung.

Sursa 4: Dezvoltarea unor relații puternice cu clienții

De multe ori, cele mai bune surse de transport vin de la clienții existenți. Prin oferirea de servicii de calitate superioară și prin dezvoltarea unor relații puternice cu clienții, poți câștiga noi oportunități de transport. Acest lucru poate fi realizat prin oferirea de reduceri clienților fideli sau prin oferirea de servicii suplimentare care pot fi utile pentru afacerea lor. De exemplu, dacă un client are nevoie de depozitare pentru mărfurile sale, poți oferi servicii de depozitare la un preț competitiv.

de unde iau casele de expeditii curse

Sursa 5: Participarea la licitații pentru transporturi guvernamentale

O altă sursă inedită de unde casele de expediții pot câștiga curse este prin participarea la licitații pentru transporturi guvernamentale. Acest tip de transporturi pot fi foarte mari și pot fi bine plătite. În plus, de multe ori guvernul caută să colaboreze cu companii locale pentru a sprijini economia locală. Pentru a accesa astfel de licitații, poți accesa site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și să cauți licitații pentru transport.

Sursa 6: Colaborarea cu companii de logistică și transport maritim

Colaborarea cu companii de logistică și transport maritim poate fi o opțiune excelentă pentru casele de expediții care doresc să extindă afacerea lor și să ofere servicii de transport la scară largă. Aceste companii pot oferi servicii de transport intercontinental și pot fi utile pentru transporturile pe mare. Printre exemplele de companii de logistică și transport maritim se numără Kuehne + Nagel și DHL Global Forwarding.

Sursa 7: Colaborarea cu companii de e-commerce

În ultimii ani, industria de e-commerce a crescut foarte mult și a devenit o sursă importantă de transporturi pentru casele de expediții. Colaborarea cu companii de e-commerce poate fi o opțiune excelentă pentru a găsi curse noi și pentru a-ți extinde afacerea. Printre companiile de e-commerce se numără Amazon, eBay și Alibaba.

Sursa 8: Participarea la târguri și expoziții de transport

Participarea la târguri și expoziții de transport poate fi o modalitate excelentă de a face networking și de a cunoaște alți jucători din industrie. Aici poți întâlni potențiali clienți și parteneri de afaceri și poți învăța despre cele mai recente tendințe din industrie. Printre târgurile și expozițiile de transport din România se numără LogiMAT și Parcel + Post Expo.

Sursa 9: Utilizarea marketingului digital

Marketingul digital poate fi o opțiune excelentă pentru casele de expediții care doresc să găsească curse noi și să își extindă afacerea. Prin intermediul marketingului digital, poți ajunge la un public mai larg și poți promova serviciile tale în mod eficient. Printre exemplele de canale de marketing digital se numără SEO, PPC și social media marketing.

Concluzie:

Găsirea de noi surse de transport poate fi o provocare pentru casele de expediții, dar există o mulțime de idei inovatoare și neobișnuite pe care le poți folosi pentru a crește numărul de curse. Poți să încerci să stabilești parteneriate cu alte companii, să explorezi noi piețe sau să oferi servicii suplimentare pentru a-ți diferenția afacerea și a atrage noi clienți.