Skip to main content

Întrebări Frecvente (FAQ)

În continuare găsiți o secțiune cu întrebări frecvente
despre soluția de management al transporturilor 24TRANSOFT®
1. Ce este 24TRANSOFT®?
24TRANSOFT® este o soluție avansată de management al transporturilor, concepută pentru a optimiza activitatea Caselor de Expediții prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație și a funcționalităților de top.
2. Care sunt avantaje pe care le oferă utilizatorilor?
24TRANSOFT® oferă utilizatorilor săi o gestionare eficientă a activității unei casei de expediții și o experiență de utilizare ușoară. Această soluție inovatoare vine cu o varietate de funcționalități care îmbunătățesc procesele de gestionare a comenzilor, precum și o serie de beneficii care vizează creșterea productivității și reducerea costurilor.
3. Cine poate beneficia de utilizarea soluția software?
24TRANSOFT® este potrivit pentru toate tipurile de afaceri care se ocupă de transportul de mărfuri. Este ideal pentru companiile de transport, casele de expediții sau oricine are nevoie de o soluție puternică și eficientă pentru gestionarea transporturilor.
4. Care sunt caracteristicile cheie ale softului?
Soluția software vine cu o serie de funcționalități de top pentru gestionarea activității caselor de expediții, printre care se numără crearea dosarelor de transport, a facturilor, chitanțelor, raportarea și analiza datelor și multe altele.
05. Ce este inclus într-un abonament 24TRANSOFT®?
Abonamentele 24TRANSOFT® includ accesul la toate funcționalitățile software-ului, discounturi la servicii PRO IT, suport tehnic și actualizări periodice ale software-ului. Beneficiarii abonamentelor pot opta pentru diferite planuri tarifare, în funcție de nevoile lor de afaceri.
06. Cum pot obține utilizatorii ajutor în alegerea planului potrivit pentru afacerea lor?

Pentru a primi ajutor în alegerea planului potrivit pentru afacerea lor, utilizatorii pot lua legătura cu echipa noastră de suport tehnic prin telefon, email sau chat online.

07. Care sunt modalitățile de plată disponibile pentru abonamentului?

Există mai multe opțiuni disponibile pentru plata unei versiuni de abonament, ca de exemplu: plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.
Solicită Ofertă

Completați datele de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp: