Skip to main content
#Etichete
Publicat
Urmăriți-ne

4 smartphone-uri cu autonomie peste medie

Telefoanele inteligente sunt peste tot astăzi și ne fac viața mai ușoară. Acestea au GPS, Google Maps și multe alte aplicații care ne pot ajuta să găsim un anumit hotel sau restaurant într-un oraș nou, ne ajută să comunicăm cu prietenii sau rudele plecate în străinătate și multe altele.

Unul dintre puținele dezavantaje pe care aceste telefoane inteligente le au este bateria care nu ține mai mult de o zi, în cel mai bun caz. Sigur, cu cât se folosesc mai multe aplicații, cu atât scade mai repede bateria, dar există și multe telefoane inteligente care au baterii care țin mult. Iată aici câteva:

    • Huawei Mate 9

Deși are un ecran cu o dimensiune de 6,9 inchi și un procesor Kirin 960, bateria de 4.000 mAh ține până la 6 ore atunci când este folosită pe modul de gaming încontinuu. Telefonul este și dual sim.

Potrivit testelor realizate de mai multe companii independente, Huawei Mate 9 a rezistat în jur de 6 ore pe jocuri ce necesită multă energie și în jur de o zi sau chiar 2 în cazul folosirii obișnuite, de exemplu la birou sau doar ocazional folosite aplicații precum Facebook sau Twitter.

    • Blackberry KEYone

Modelul KEYone de la Blackberry este fără îndoială unul dintre cele mai atractive și unice telefoane de pe piață. Având un display de 4,5 inchi și un procesor de invidiat, un Snapdragon 625, acest telefon a fost creat pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un telefon inteligent pentru a-și îndeplini toate sarcinile la lucru. Acesta vine și cu o baterie de 3.505 mAh care, potrivit testelor, ține de la minim 4 ore până la 6 și jumătate, aproape 7, cu luminozitatea ridicată. Este perfect pentru cei care au nevoie de un telefon care nu se va închide la jumătatea zilei din cauza bateriei.

    • Moto Z Play

La prima vedere, Moto Z Play de la Motorola este un telefon obișnuit care nu iese în evidență decât cu culorile alese pentru design. Lucrul care îl face unic însă este faptul că pe lângă bateria de 3.510 mAh, mai vine și cu o baterie externă, ce se poate adăuga pe spatele acestuia pentru a extinde viața bateriei incorporate în telefon. Potrivit testelor realizate, Moto Z Play ține în jur de 16 ore dacă folosiți doar WiFi-ul pentru a sta pe net, ceea ce este uimitor. După cum am menționat, dacă 16 ore vi se pare puțin, puteți opta pentru bateria externă pentru a extinde viața telefonului până la 1-2 zile.

    • Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge este unul dintre cele mai populare telefoane de pe piață și nu este de mirare, având în vedere toate aplicațiile pe care le rulează. În ceea ce privește bateria, acest model vine cu o baterie de 3.600 mAh care, în urma testelor, a rezistat în jur de 7 ore, după ce telefonul a fost folosit cu luminozitatea la maxim pentru gaming mai mult. În condiții normale, bateria ar trebui să țină în jur de o zi sau două, ceea ce e destul de mult pentru un telefon inteligent.